Bijvoorbeeld: Blauwe loopschoenen Adidas Glide voor mannen maat 45
Bijvoorbeeld: Blauwe loopschoenen Adidas Glide voor mannen maat 45 U kunt ook de UPC of ISBN van uw object invoeren
Wat maakt een goede titel?
Voorbeeld van UPC Voer alle cijfers van de UPC of ISBN in.
Log in om uw opgeslagen gegevens te bekijken.

Een concept voltooien

Hier vindt u uw meest recente concepten. Elk concept wordt 30 dagen bewaard.

Zo werkt het

 • Beschrijf uw object en voeg foto's toe

  Vertel ons eerst wat u verkoopt. Zet uw aanbieding vervolgens in de verf met straffe foto's. U kunt gratis tot 12 foto's toevoegen.

  Vertel ons wat u verkoopt en voeg foto's toe.

 • Kies uw prijs en verzendmethode

  We geven u tips over hoe u de prijs van uw object kunt bepalen en hoe u het kunt verzenden. Nieuwe verkopers bieden hun objecten doorgaans in een veiling aan om zoveel mogelijk kopers aan te trekken.

  Wij helpen u bij het bepalen van de prijs en het kiezen van een goede verzendmethode.

 • Aanbieden

  En u bent klaar! Klik op Aanbieden om uw object zichtbaar te maken voor miljoenen kopers. Iemand koopt het en u wordt betaald!

  Zo simpel is verkopen op eBay! Uw object is dan voor miljoenen kopers zichtbaar.

Vragen en antwoorden

We hebben een aantal pertinente vragen van andere verkopers verzameld.

 • Vraag: Ik heb het vrij druk. Hoe lang duurt het om mijn spullen op eBay te zetten?

  Antwoord: We begrijpen dat u uw spullen liefst meteen wilt verkopen. Onze tool voor snel aanbieden maakt verkopen op eBay sneller en eenvoudiger dan ooit. We hebben het hele proces vereenvoudigd en handige tips voorzien zodat uw objecten in een mum van tijd online staan.

 • Vraag: Ik weet niet wat mijn objecten waard zijn en welke prijs ik ze moet geven. Welke prijs moet ik hanteren?

  Antwoord: Dankzij onze tool voor snel aanbieden hoeft u niet langer met de natte vinger te werk te gaan wanneer u de prijs van uw object bepaalt. We hebben een lijst gemaakt van gelijkaardige objecten die zijn verkocht op eBay, inclusief hun startprijs. Veilingen met lage startprijzen trekken doorgaans de meeste kopers aan.

 • Vraag: Aanbieden op eBay, is dat echt gratis?

  Antwoord: Meestal kost het aanbieden van een object op eBay helemaal niets. U betaalt enkel kosten wanneer uw object effectief wordt verkocht. U kunt bijvoorbeeld een veiling maken en tot 12 foto's toevoegen. Dat is gratis. Wanneer uw object wordt verkocht, betaalt u een klein percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Meer weten over de verkoopcommissie- wordt geopend in een nieuw venster of tabblad?

 • Vraag: Die verzending lijkt me een hele rompslomp. Ik krijg er nu al hoofdpijn van. Kunnen jullie me vertellen hoe ik dit moet aanpakken?

  Antwoord: Natuurlijk. De tool voor snel aanbieden vertelt u hoe andere andere verkopers gelijkaardige objecten verpakken en verzenden. Meet en weeg de doos of het pakket dat u wilt verzenden, met het object erin.

Meer vragen en antwoorden

Tips voor slimme verkopers

Hier zijn enkele tips en hints voor de slimme verkoper

 • Zorg ervoor dat uw titel en objectbeschrijving voldoende details bevatten, zodat kopers een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Vermeld het merk, de kleur, de maat, enzovoort.
 • Bied uw object aan in een veiling, en overweeg om gratis verzending aan te bieden. Nieuwe verkopers op eBay vinden veilingen doorgaans de beste optie.
 • Foto's! Foto's! Foto's! U kunt gratis tot 12 foto's toevoegen om uw object in de schijnwerpers te zetten. Fotografeer uw object vanuit verschillende hoeken en laat eventuele gebreken zien.
 • Twijfelt u over de prijs van uw object? Geen nood. We helpen u graag op weg in onze tool voor snel aanbieden. Start uw veiling aan een lage prijs om meer kopers warm te maken.
Meer tips
We raden u aan om niet tussen aanbiedingstools te schakelen.
De geavanceerde tool is vooral geschikt voor verkopers die grote volumes verkopen.
Als u een nieuwe verkoper bent of niet veel objecten aanbiedt, kunt u beter hier blijven.